14. YARA BAKIM HEMŞİRELİĞİ KURSU YAPILDI

Son derece başarılı geçen kursa 22'si konuşmacı, 27'si firma temsilcisi, 139'u kursiyer olmak üzere 188 kişilik katılımla bir rekor yaşandı.

Kursun gerçekleşmesinde gösterdikleri destek nedeniyle aşağıda alfabetik sırayla yer alan sponsor firmalara teşekkür ederiz.

ACELITY/KCI

BBRAUN

COLOPLAST

GEN İLAÇ

HARTMANN

HASBIOTECH

MUNDI PHARMA

NOVA PHARMA

SMITH&NEPHEW

Kurs başkanlığını Prof. Dr. Ayişe Karadağ, Kurs Sekreterliğini Uzm. Dr. Bengüsu Mirasoğlu yaptı.

188 katılım ile kurs bir rekor kırdı. Kursiyerler kurs boyunca son derece aktif biçimde sunumlara katıldılar.

Kursun ikinci akşamında meslektaşlarımız Gala Yemeğinde bir araya geldiler.

Kurs eğitmenlerine teşekkür belgeleri Dernek Başkanımız Prof. Dr. Mustafa Deveci tarafından verildi.

Sponsor firmalara teşekkür belgeleri Kurs Başkanı Prof. Dr. Ayişe Karadağ tarafından verildi.

Kapanış töreninin ardından kursiyerlerimiz toplu halde.