EWMA Journal'in 2017 yılı 1. sayısını aşağıdaki internet adresinden indirebilirsiniz:

12. Ulusal Yara Bakımı Kongresi 14-17 Aralık 2017 tarihlerinde Antalya, Gloria Kongre Merkezinde yapılacaktır.

EVDE YARA BAKIMI KURSU

Evde Bakım Derneği, 23-25 Kasım 2017 tarihleri arasında İstanbul, Beşiktaş, Fulya Sanat Merkezinde 4. Ulusal ve Uluslararası Katılımlı Evde Sağlık ve Bakım Kongresi'ni düzenleyecek. Bu Kongre kapsamında derneğimiz desteği ile "Evde Yara Bakımı Kursu" gerçekleştirilecek www.evdebakimkongresi2017.com

Ayrıntılı bilgi için Kongre web sitesi

EWMA 2018

EWMA 2018 Kongresi 9-11 Mayıs 2018 tarihleri arasında Polonya'nın Krakov şehrinde yapılacaktır.

KLİMİK-DAİÇG UYGULAMALI YARA BAKIM KURSU yapıldı

UYGULAMALI YARA BAKIM KURSU Eskişehir, Yunus Emre Devlet Hastanesi, 2 Eylül Ek Hizmet Binası, Yara Bakım Kliniği'nde düzenlendi.

KLİMİK Diyabetik Ayak İnfeksiyonları Çalışma Grubu (DAİÇG) tarafından düzenlenen Kursa 46 katılımcı ve 22 eğitmen olmak üzere toplam 68 meslektaşımız katıldı. KLİMİK İnfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji uzmanı olan 30 üyesinin kursa katılım, yol ve konaklama giderlerini karşıladı. Yara Bakımı ve Doku Onarımı Derneğimiz üyesi meslektaşlarımız bu kursta eğitici olarak görev yaptılar.

Kurs kapsamında gerçekleşen uygulamalı eğitimlere meslektaşlarımız büyük bir ilgi ile katıldılar.