EWMA Journal'in 2017 yılı 1. sayısını aşağıdaki internet adresinden indirebilirsiniz:

12. Ulusal Yara Bakımı Kongresi 14-17 Aralık 2017 tarihlerinde Antalya, Gloria Kongre Merkezinde yapılacaktır.

EVDE YARA BAKIMI KURSU

Evde Bakım Derneği, 23-25 Kasım 2017 tarihleri arasında İstanbul, Beşiktaş, Fulya Sanat Merkezinde 4. Ulusal ve Uluslararası Katılımlı Evde Sağlık ve Bakım Kongresi'ni düzenleyecek. Bu Kongre kapsamında derneğimiz desteği ile "Evde Yara Bakımı Kursu" gerçekleştirilecek www.evdebakimkongresi2017.com

Ayrıntılı bilgi için Kongre web sitesi

EWMA 2018

EWMA 2018 Kongresi 9-11 Mayıs 2018 tarihleri arasında Polonya'nın Krakov şehrinde yapılacaktır.

DİYABETİK AYAK VE YARA SEMPOZYUMU yapıldı

Türk Diyabet Cemiyeti'nin İstanbul'da bulunan merkezinde düzenlenen sempozyuma 65 kontenjan ayrılmasına karşın yoğun başvuru nedeniyle 100 hekim ve hemşire katıldı.

Sempozyum Türk Diyabet ve Obezite Vakfı Başkanı Prof. Dr. Nazif Bağrıaçık, NB Kadıköy Diyabet Hastanesi Genel Müdürü Op. Dr. Ömer Faruk Azal ve Yara Bakımı ve Onarımı Derneğimiz adına Genel Sekreter Prof. Dr. Şamil Aktaş'ın yaptığı konuşmalarla açıldı. Sempozyum boyunca iki konferans ve altı panelde diyabetik ayak ve kronik yara konuları ayrıntılarıyla ele alındı. Yoğun ilgi gören sunumlar konusunun uzmanı Dernek üyelerimiz tarafından sunuldu.