15. Yara Bakımı Kursu 21-23 Nisan 2019 tarihlerinde Sheraton Grand Otel - Samsun'da yapılacaktır.

Kurs sayfasına erişmek için tıklayınız.

WUWHS 2020 KONGRESİ

Dünya Yara Dernekleri Birliği (World Union of Wound Healing Societies) 4 yılda bir Kongre düzenliyor. İtalya'nın Floransa şehrinde 2016 yılında düzenlenen WUWHS 2016'da yapılan seçim ile WUWHS 2020'nin Birleşik Arap Emirlikleri'nin Abu Dabi şehrinde yapılması kararlaştırıldı. Toplantı 8-12 Mart 2020 tarihlerinde Abu Dabi'de gerçekleşecek.

Her WUWHS kongresinin ayrı bir teması oluyor. WUWHS 2020'nin teması: "Küresel Sağlık. Değişen Yaşamlar" olarak belirlendi.

Derneğimiz WUWHS 2020'nin kardeş organizasyonudur.

Daha fazla bilgi için WUWHS 2020 web sitesi: