EWMA Journal'in 2017 yılı 1. sayısını aşağıdaki internet adresinden indirebilirsiniz:

12. Ulusal Yara Bakımı Kongresi 14-17 Aralık 2017 tarihlerinde Antalya, Gloria Kongre Merkezinde yapılacaktır.

EVDE YARA BAKIMI KURSU

Evde Bakım Derneği, 23-25 Kasım 2017 tarihleri arasında İstanbul, Beşiktaş, Fulya Sanat Merkezinde 4. Ulusal ve Uluslararası Katılımlı Evde Sağlık ve Bakım Kongresi'ni düzenleyecek. Bu Kongre kapsamında derneğimiz desteği ile "Evde Yara Bakımı Kursu" gerçekleştirilecek www.evdebakimkongresi2017.com

Ayrıntılı bilgi için Kongre web sitesi

EWMA 2018

EWMA 2018 Kongresi 9-11 Mayıs 2018 tarihleri arasında Polonya'nın Krakov şehrinde yapılacaktır.

13. YARA BAKIM HEMŞİRELİĞİ KURSU KAPADOKYA'DA GERÇEKLEŞTİ

Bu sene kursumuz 100 kişi olarak planlanmıştı, ancak büyük bir ilgi gördü ve katılım 172 kişi ile rekor düzeye ulaştı. Değişik bölgelerden gelen hemşire, sağlık memuru, teknisyen ve hekimler, üç gün boyunca kronik yara ve kronik yara tedavisini tüm yönleriyle dinleme imkanı buldular.

Aşağıda isimleri yer alan kurs eğitmeni hocalarımıza teşekkür ederiz.

Dr. Ali Barutçu
  Dr. Ramazan Kahveci
  Dr. Mustafa Deveci
  Dr. Şamil Aktaş
  Dr. Selçuk Baktıroğlu
  Dr. İlhan Satman
  Dr. Hakan Uncu
  Dr. Atilla Çoruh
  Dr. Barçın Öztürk
  Dr. Kenan Koca
  Dr. Sedat Tatar
  Dr. Yalçın Yontar
  Dr. Arda Çetinkaya
  Dr. Hatice Karabulut
  Dr. Hatice Ayhan
  Dr. Betül Özen
  Uz.Hem. Emine Uygun

Kurs Dernek Başkanımız Prof. Dr. Mustafa Deveci'nin sunumu ile başladı.

Kurs aralarında meslektaşlarımız sponsor firmaların standlarını ziyaret ederek yara tedavisi alanındaki son gelişmeleri takip ettiler.

Kursumuzun 23 Nisana denk gelmesi nedeniyle meslektaşlarımız 23 Nisan Galasında Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı çoşku ile kutladılar